Διαβατός Ημαθίας

Αν Θέλετε να Χάσετε Βάρος, Κάντε Αυτήν την Αλλαγή στο Μεσημεριανό σας!


Διαβατός...
Το πόσες θερμίδες καταναλώνετε μέσα σε μια μέρα, έχει να κάνει με το αν θα χάσετε βάρος, αν θα πάρετε ή αν θα διατηρήσετε το βάρος που ήδη έχετε.
Aν θέλετε να χάσετε βάρος είναι πολύ σημαντικό να οργανωθείτε και να φτιάξετε ένα πρόγραμμα διατροφής. Πολύ σημαντικό είναι και το πόσες θερμίδες θα καταναλώνετε μέσα στη μέρα αλλά και το τι ώρες θα τις καταναλώνετε.
Σύμφωνα με την διακεκριμένη διατροφολόγο, Leslie Langevin, αποφασίζοντας το μεσημεριανό σας να είναι το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας μπορεί να είναι η αλλαγή που χρειάζεστε για να δείτε αποτελέσματα.

Φροντίζετε να κάνετε πάντα διάλειμμα για μεσημεριανό!
Μια πρόσφατη έρευνα σε 80 γυναίκες, ηλικίας 18-45 ετών, έδειξε πως όταν το μεσημεριανό είναι το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας, αυξάνεται η απώλεια βάρους. Επίσης, η έρευνα έδειξε ότι εκείνοι που για 12 εβδομάδες έτρωγαν το μεσημέρι περισσότερο από ότι όλες τις άλλες ώρες της ημέρας κατάφεραν να χάσουν 6,5 κιλά ενώ εκείνοι που έτρωγαν στο βραδινό περισσότερο έχασαν 4 κιλά.
Ενδιαφέρον ε; Κάνοντας μόνο μια αλλαγή στο πότε θα τρώτε τις περισσότερες θερμίδες της ημέρας μπορεί να σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στο σώμα σας. Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε περισσότερο χρόνο να κάψετε αυτές τις θερμίδες μέχρι να πάτε για ύπνο.
Η Leslie προτείνει να «τρώτε το 40% των ημερήσιων θερμίδων σας το μεσημέρι». Έτσι αν κάνετε μια διατροφή 1500 θερμίδων, φάτε τις 600 θερμίδες κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού. Αυτό σημαίνει πως έχετε άλλες 450 θερμίδες να φάτε το πρωί και άλλες 450 το βράδυ.

Κάντε το μεσημεριανό σας το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας.
Το να τρώτε λιγότερο το μεσημέρι δεν θα σας βοηθήσει μόνο να χάσετε βάρος. Θα σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα τα βράδια και να μην υποφέρετε από φουσκώματα ή καούρες.
Πραγματικά αξίζει να κάνετε την δοκιμή!


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..