Διαβατός Ημαθίας

Θέλετε το Freddo σας να είναι πάντα κρύο; Να τι Πρέπει να Κάνετε για να μην Ζεσταίνεται Ποτέ..!


Διαβατός...
Τώρα που καλοκαιριάζει το μόνο που θέλουμε με το που θα επιστρέψουμε σπίτι από τη δουλειά είναι έναν παγωμένο καφέ. Είτε αυτός είναι εσπρέσο, είτε καπουτσίνο είτε φραπέ, εμείς τον θέλουμε κρύο! Δείτε πώς μπορείτε να έχετε πάντα τον πιο δροσερό καφέ χωρίς να σας αραιώνει από τα πολλά παγάκια.
Φραπέ Με τον φραπέ τα πράγματα είναι απλά. Αυτό οφείλεται στο ότι όταν φτιάχνετε τον φραπέ σας το κάνετε με παγωμένο νερό και βάζετε λιγότερα παγάκια. Έτσι διατηρείται κρύος για αρκετή ώρα.
thehomeissue_kafes01
Φτιάξτε παγάκια από εσπρέσο και έχετε τα στην κατάψυξη.
Φρέντο εσπρέσο ή καπουτσίνο Μιας και αυτό το είδος καφέ βγαίνει ζεστό από την εσπρεσιέρα χρειάζεται κάποιο κόλπο για να μην αραιώνει στη διαδικασία κρυώματός του. Αυτό που πρέπει καταρχάς να κάνετε είναι να χτυπήσετε το ζεστό εσπρέσο με το μιξεράκι του φραπέ (αν δεν έχετε ειδικό μιξεράκι για εσπρέσο) με 2 παγάκια. Έπειτα προσθέστε 3-4 παγάκια ακόμα και απολαύστε το ρόφημά σας.
Μια άλλη λύση, αρκετά έξυπνη, είναι να φτιάξετε έναν εσπρέσο και να γεμίσετε με αυτόν μια παγοθήκη. Βάλτε την στην κατάψυξη και κάθε φορά που νιώθετε πως ο καφές σας πάει να ζεσταθεί ρίξτε του 2-3 παγάκια εσπρέσο. Έτσι δεν πρόκειται να αραιώσει με τίποτα μιας και όταν λιώσουν τα παγάκια θα είναι καφές και όχι νερό.
Αυτά είναι τα παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ.
Αυτά είναι τα παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ.
Το τέλειο gadget Μια επίσης πολύ καλή ιδέα είναι να αγοράσετε τεχνητά παγάκια τα οποία δεν λιώνουν ποτέ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βάλετε στην κατάψυξη και μόλις παγώσουν να τα ρίξετε στον καφέ σας. Μιας και δεν λιώνουν ποτέ μπορείτε μετά τη χρήση τους να τα βάλετε και πάλι στην κατάψυξη και να τα χρησιμοποιήσετε στον επόμενο καφέ σας. Αυτά τα παγάκια θα τα βρείτε σε site που πουλάνε gadget....

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;