Διαβατός Ημαθίας

48 ώρες στην Θεσσαλονίκη από την De Telegraaf Ολλανδίας...


Διαβατός...


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΕΟΤ Ολλανδίας διοργάνωσαν ένα ταξίδι γνωριμίας κι εξοικείωσης (Press Trip) για την μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα την ταξιδιωτική της στήλη στο περιοδικό VRJI.
Στόχος να προτείνουν σε 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες και 300.000 μοναδικούς επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης που θα δημοσιευτεί στα μέσα Ιουλίου, την Θεσσαλονίκη ως τον απόλυτο City Break προορισμό.

Η καταχώρηση θα είναι ένας οδηγός – χάρτης σημείων που μπορεί και πρέπει να απολαύσει ο επισκέπτης σε 48 ώρες στην Θεσσαλονίκη.

Οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι της De Telegraaf, απόλαυσαν  ένα διήμερο γεμάτο ιστορία, πολιτισμό, γαστρονομία, design και νυχτερινή ζωή! Η έγκριτη δημοσιογράφος Katerina Sjoukye Stavrianos και ο συνεργάτης της, δήλωσαν πως ερωτεύτηκαν την πόλη μας και ότι οι 2 ημέρες σίγουρα δεν είναι αρκετές!

Στο ταξίδι τους διέμειναν σε design μπουτίκ ξενοδοχείο. Επέλεξαν να κινηθούν με ποδήλατο ή τα πόδια καθώς μπορούσαν να βρουν τα πάντα σε πολύ μικρή απόσταση. Περιηγήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Παραλία, στα Κάστρα και στην Άνω Πόλη, στις παραδοσιακές παλιές αγορές  Μοδιάνο, Καπάνι, Μπιτ Μπαζάρ.

Γεύτηκαν τοπικές γεύσεις από παραδοσιακά ταβερνάκια μέχρι γκουρμέ εστιατόρια. Εξερεύνησαν την αγορά, απόλαυσαν την νυχτερινή ζωή της πόλης και την συναναστροφή με τους ντόπιους, που τους έκαναν να νιώσουν σαν το σπίτι τους.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μέσα στον Ιούνιο υποστήριξε άλλα τρία press trip του Δήμου Θεσσαλονίκης, με δημοσιογράφους από την Ιταλία, την Πολωνία και την Ιαπωνία, διαθέτοντας τις ξεναγήσεις και τις μετακινήσεις τους.



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;