Τα άγρια χόρτα από τους αγρούς είναι πολύ ωφέλημα για την Υγεία μας !
Μ-ίου...
Ποιος δεν γνωρίζει ή δεν έχει γευτεί τα Ραδίκια, τα Αντίδια, την Τσουκνίδα καθώς και άλλα άγρια χόρτα σε σαλάτες και πίτες; Τα χόρτα που φυτρώνουν στους αγρούς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνη C, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, ω-3 λιπαρά οξέα και σε α-λινολενικό οξύ, συστατικά που συνεισφέρουν σημαντικά στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού...
Θα επισκεφθούμε τον Θεραπευτή για να μάθουμε πώς μαζεύουμε, συντηρούμε, πλένουμε και καταναλώνουμε τα άγρια χόρτα της Ελληνικής γης!
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »