Διαβατός Ημαθίας

Σαλοκουζίνα: Δείτε Χώρους που μας Έχουν Εντυπωσιάσει..


Διαβατινός...
Σαλόνι και κουζίνα μαζί! Δύο χώροι που στα περισσότερα διαμερίσματα πλέον έχουν γίνει ένα.
Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε 10 περιπτώσεις σαλοκουζίνας όπου οι διακοσμητικές επιλογές των ιδιοκτητών έχουν επιτρέψει στους δύο αυτούς χώρους να παντρευτούν αρμονικά.
Ένα πράγμα θα παρατηρήσετε σε όλους τους χώρους που θα δείτε παρακάτω. Παντού υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό που μεταμορφώνει δύο διαφορετικούς μεταξύ τους χώρους σε έναν εννιαίο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι καρέκλες του σαλονιού ταιριάζουν χρωματικά με το φωτιστικό της τραπεζαρίας της κουζίνας. Το αποτέλεσμα είναι αρμονικό και όμορφο.
Σε αυτή την σαλοκουζίνα και στους δύο χώρους επικρατεί το χρώμα του κάρβουνου πράγμα που δημιουργεί μια ομοιομορφία που έτσι κι αλλιώς επιβάλλεται. Δεν θα μπορούσε κάθε χώρος εφόσον δεν διαχωρίζονται να έχει τη δική του αισθητική και τα δικά του χρώματα.

Είναι απίστευτο το πώς έχουν ταιριάξει το ύφασμα των καρεκλών της κουζίνας με το ύφασμα των μαξιλαριών του καναπέ. Φυσικά και έχει γίνει επίτηδες και φυσικά και μας αρέσει πολύ.
Εδώ τα μαξιλάρια του καναπέ ταιριάζουν χρωματικά με τα ντουλάπια της κουζίνας. Κατά τα άλλα στη συγκεκριμένη σαλοκουζίνα δεν υπάρχει καν ούτε ένα υποτυπώδες χώρισμα.

Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα σε αυτήν την σαλοκουζίνα. Στο βάθος βρίσκεται η κουζίνα, στη μέση το σαλόνι και έπειτα ακολουθεί η τραπεζαρία η οποία λειτουργεί και ως τραπεζαρία και ως τραπέζι κουζίνας μιας και στην κουζίνα δεν υπάρχει χώρος για τραπέζι.
Η αλήθεια είναι πως στη συγκεκριμένη εικόνα μας αρέσει που η κουζίνα είναι πλάτη στον βασικό καναπέ του σαλονιού δίνοντας την αίσθηση στον ιδιοκτήτη ότι δεν υπάρχει και άλλος χώρος πίσω του. Μικρή λεπτομέρεια: Τα χρώματα της νησίδας έχουν ταιριάζει με τα μαξιλάρια του καναπέ.

πηγή: Σπύρος
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...