Διαβατός Ημαθίας

ο φάρμακο σου..η τροφή σου! Η κύρια αιτία και η πρόληψη του καρκίνου!


Διαβατινός...

Λένε ότι δεν υπάρχει καμία θεραπεία για αυτό το "κακό" τα πάντα είναι συνδεδεμένα, τα πάντα είναι σχετικά, με βιομηχανία τροφίμων - φαρμάκων.


Πάνω από 8 δεκαετίες η ανακάλυψη! και κανείς δεν σου είπε ότι η αιτία μιας από της μεγαλύτερες ασθένειες την δημιουργούν οι τροφές, η ασθένεια "καρκίνος" μπορεί να αποφευχθεί 99,99%
Το 1931 ο επιστήμονας Otto Heinrich Warburg (1883-1970) έλαβε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη την κύρια αιτία του καρκίνου στη διατριβή του "Η κύρια αιτία και η πρόληψη του καρκίνου" Σύμφωνα με τον κ. Warburg, ο καρκίνος είναι το αποτέλεσμα των αντί φυσιολογικών και θρεπτικών ουσιών στον τρόπο ζωής. Γιατί;


Η αντί φυσιολογική (διατροφή τροφίμων και καθιστική ζωή) στο σώμα μας δημιουργεί ένα περιβάλλον της οξύτητας και αυτό, με τη σειρά του, προκαλεί την εκδίωξη του οξυγόνου από τα κύτταρα.
Ο κ. Warburg δήλωσε:
"Η έλλειψη οξυγόνου και η οξέωση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: όπου έχετε το ένα, έχετε και το άλλο."
"Το οξυγόνο απορρίπτουν όξινες ουσίες, ενώ αλκαλικές ουσίες προσελκύουν οξυγόνου."
"Στέρηση κύτταρο οξυγόνου για 48 ώρες μπορεί να το μετατρέψει σε καρκινικό."
"Όλα τα κανονικά κύτταρα έχουν μια απόλυτη ανάγκη για οξυγόνο αλλά τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να ζήσουν χωρίς οξυγόνο (αυτό είναι ένας κανόνας χωρίς εξαίρεση)".
"Καρκινικός ιστος είναι λιπώδη ιστοί, ενώ οι υγιείς είναι αλκαλικοί." όλα αυτά το 1931 οι επιστήμονες γιατροί τι μαθαίνουν άραγε τώρα? μετά από τόσα χρονιά
Στο έργο του « Ο μεταβολισμός των όγκων », Warburg απέδειξε ότι όλες οι μορφές καρκίνου χαρακτηρίζονται από δύο βασικές προϋποθέσεις: οξέωση και υποξία (έλλειψη οξυγονώνεται ). Επίσης, ανακάλυψε ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια (δεν αναπνέουν οξυγόνο) και δεν μπορούν να επιβιώσουν υπό την παρουσία υψηλών επιπέδων οξυγόνου. Αντ 'αυτού, επιβιώνουν με γλυκόζη όσο το περιβάλλον είναι ελεύθερο από οξυγόνο.
Ως εκ τούτου, ο καρκίνος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μηχανισμό άμυνας που έχουν ορισμένα κύτταρα του σώματος για να μείνουν ζωντανα σε ένα περιβάλλον που στερείται οξυγόνου και οξύ. Τα υγιή κύτταρα ζουν σε ένα αλκαλικό περιβάλλον, οξυγονωμένο, επιτρέποντας την κανονική λειτουργία. με τη διαδικασία της πέψης, τα τρόφιμα δημιουργούν μια όξινη ή αλκαλική κατάσταση στον οργανισμό ανάλογα με την ποιότητα από πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, μέταλλα και βιταμίνες.

Οξίνισης ή αλκαλοποίησης
Το αποτέλεσμα μετριέται με μια κλίμακα που ονομάζεται ρΗ, οι τιμές των οποίων είναι στην κλίμακα από 0-14, είναι ένα ρΗ ουδέτερο ρΗ 7. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς επηρεάζει την υγεία το οξύ και αλκαλικές τροφές, επειδή για τα κύτταρα για να λειτουργούν σωστά και κατάλληλα ρΗ πρέπει να είναι ελαφρώς αλκαλικά.
Σε ένα υγιές άτομο το pH του αίματος είναι μεταξύ 7,40 και 7,45. Σημείωση ότι αν το pH του αίματος πέσει κάτω από το 7 θα πέσει σε κώμα η θα πεθάνει.
Σύμφωνα με τα παρακάτω, μπορείτε να δημιουργήσετε δύο λίστες των τροφίμων

Τα τρόφιμα που οξίνωνουν το σώμα:
Επεξεργασμένη ζάχαρη και όλα τα προϊόντα (το χειρότερο από όλα αυτά που δεν έχουν καμία πρωτεΐνη, καθόλου λίπος, δεν περιέχει μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες κανένα, μόνο επεξεργασμένους υδατάνθρακες. PH τους είναι 2,1, δηλαδή, είναι πολύ οξίνινη).για αυτές που τρώνε λάιτ μήπως χάσουν κανένα κιλό αντί να σταματήσουν να τρώνε!
Κρέας (όλα).
Το αγελαδινό γάλα και όλα τα παράγωγά του.(καλά έπινα μικρός από κατσίκα!)
Εξευγενισμένο αλάτι
Ραφιναρισμένο αλεύρι και όλα τα παράγωγά του (γλυκά, μπισκότα, κ.λπ..).
Προϊόντα αρτοποιίας (περιέχουν κυρίως κορεσμένα λίπη, τη μαργαρίνη, το αλάτι, τη ζάχαρη και συντηρητικά).
Μαργαρίνη.
Soft.
Καφεΐνη.
Αλκοόλ
Ταμπάκο.
Φάρμακα.
Κάθε φαγητό που έχει μαγειρευτεί (μαγείρεμα εξαλείφει οξυγόνο και οξύ μετασχηματισμών), συμπεριλαμβανομένων μαγειρεμένα λαχανικά.
Οτιδήποτε με συντηρητικά, χρωστικές, αρωματικές ουσίες, σταθεροποιητές, κλπ.: όλα τα συσκευασμένα τρόφιμα.
Αυτοκαθαρισμος αίματος είναι να μην πέσει σε μεταβολική οξέωση, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία των κυττάρων, τη βελτιστοποίηση του μεταβολισμού. Ο οργανισμός πρέπει να λάβει από τις βάσεις των τροφίμων (ορυκτά) για να εξουδετερώσει την οξύτητα του αίματος του μεταβολισμού, αλλά και όλα τα τρόφιμα που αναφέρονται παραπάνω και να παρέχουν πολύ μικρή σε αντάλλαγμα αυτοκάθαρση στο σώμα, ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη .
Λάβετε υπόψη ότι στο σύγχρονο τρόπο ζωής τα τρόφιμα αυτά καταναλώνονται κάθε μέρα του χρόνου.

Αλκαλικά τρόφιμα (Υγιεινα και υπέρ της ζωής)
Όλα τα ωμά λαχανικά (μερικά είναι όξινα, αλλά εντός του οργανισμού έχουν αλκαλοποιητες αντίδρασης, είναι ελαφρώς οξίνωση, αλλά φέρνουν μαζί τους το αναγκαίο θεμέλιο για τη σωστή ισορροπία) και παροχή οξυγόνου, όχι ψημένα.

Φρούτα, όπως τα λαχανικά, αλλά, για παράδειγμα το λεμόνι έχει ένα ρΗ περίπου 2,2, αλλά στο σώμα έχει εξαιρετικά αλκαλοποιητη επίδραση (ίσως το πιο ισχυρό από όλα). Τα φρούτα παρέχουν υγιή ποσά οξυγόνου.

Σπόροι: Πέρα από όλα τα οφέλη , είναι ιδιαίτερα αλκαλικά, όπως τα αμύγδαλα.

Σιτηρά: ελαφρώς οξίνιση, αλλά πολύ υγιεινό. Όλα θα πρέπει να τρώγονται μαγειρεμένα.

Μέλι (εξαιρετικά αλκαλικο).

Χλωροφύλλη των φυτών (οποιουδήποτε φυτού) είναι ιδιαίτερα αλκαλικά (ιδιαίτερα aloe vera).
Το νερό είναι σημαντικό για την παροχή οξυγόνου "Χρόνια αφυδάτωση είναι το κύριο αγχωτικο σώμα και τη ρίζα των περισσότερων από τις εκφυλιστικές ασθένειες», λέει ο Δρ Feydoon Batmanghelidj

Η άσκηση οξυγονώνει ολόκληρο το σώμα σας, όχι ο καθιστικός τρόπος ζωής.
Σε αντίθεση με τα παραπάνω είναι εντελώς αδύνατο για έναν καρκίνο που πολλαπλασιάζεται στο σώμα ενός ατόμου να απελευθερώσει την οξύτητά του, τρέφεται με τροφές που παράγουν αλκαλικες μεταβολικές αντιδράσεις και αύξηση της κατανάλωσης καθαρού νερού και ότι, με τη σειρά του, αποφύγετε τα τρόφιμα που προκαλούν τέτοιες οξύτητα,και τα τοξικά στοιχεία.
Σε γενικές γραμμές, ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός ούτε κληρονομικός ... τι κληρονόμησε της διατροφικές συνήθειες, το περιβάλλον και τη ζωή ?
ο Mencken έγραψε:
Ο αγώνας της ζωής είναι κατά της κατακράτησης οξέος. Η γήρανση, έλλειψη ενέργειας, κακή διάθεση και πονοκεφάλους, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες, έκζεμα, κνίδωση, το άσθμα, τα νεφρά και την αρτηριοσκλήρωση είναι απλώς η συσσώρευση των οξέων.
Ο Baroody λέει στο βιβλίο του¨: Δεν έχει σημασία τα αμέτρητα ονόματα των ασθενειών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα προέρχονται από την ίδια αιτία:. Πολλα όξινα απόβλητα στο σώμα
Ο Δρ Ρόμπερτ δήλωσε: «Η υπερβολική αύξηση της οξύτητας στο σώμα είναι η αιτία όλων των εκφυλιστικών ασθενειών. Όταν η ισορροπία έχει σπάσει και το σώμα αρχίζει να παράγει και να αποθηκεύει περισσότερο οξύτητα και τοξικών αποβλήτων που πρέπει να αφαιρεθούν, στη συνέχεια, αποδεικνύουν διάφορες ασθένειες.

Τι γίνεται με τη χημειοθεραπεία;
Η χημειοθεραπεία άμεσα αλκαλικά αποθέματα για την εξουδετέρωση των εν λόγω οξύτητας, θυσιάζει μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο),που είναι στα οστά, τα δόντια, τα νύχια, τις αρθρώσεις και τα μαλλιά. γιαυτό τον λόγο έχει παρατηρηθεί σε άτομα που λαμβάνουν αυτή τη θεραπεία, και μεταξύ πολλών άλλων, πέφτουν με μεγάλη ταχύτητα τα μαλλιά.Για το σώμα δεν σημαίνει τίποτα τα μαλλιά, αλλά ένα όξινο pH σημαίνει θάνατο.
Η βιομηχανία του καρκίνου και η χημειοθεραπεία είναι μια από της πιο δισεκατομμυριούχες επιχειρήσεις που υπάρχουν σήμερα η φαρμακοβιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων είναι ζοφερή οικονομική οντότητα
Αφήστε τα τρόφιμα να είναι το φάρμακό σας, το φάρμακο είναι τα τρόφιμα." Ιπποκράτης.



Πηγή:
athensmagazine.gr
ethraki.com

ellaniapili.blogspot.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!