Διαβατός Ημαθίας

Προβλήματα στύσης; Η λύση τα φιστίκια...


Διαβατινός...
Έχει παρατηρηθεί ότι εάν ο άνδρας καταναλώνει 100 γραμ. φιστίκια την ημέρα, τότε μειώνονται τα προβλήματα στύσης που μπορεί να έχει. Ειδικότερα, η εφημερίδα Journal international de médecine παρουσιάζει μια τούρκικη έρευνα που έγινε στο νοσοκομείο Atatürk στην Άγκυρα, σύμφωνα με την οποία, τα φιστίκια περιέχουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά και μπορούν να αποκαταστήσουν μία ξεχασμένη…libido.
Τα φιστίκια είναι μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ίνες και σε λογική ποσότητα βοηθούν στο καρδιαγγειακό σύστημα. Χωρίς να προκαλούν ζημιά, τα φιστίκια βοηθούν στα προβλήματα στύσης των ανδρών.
Παλαιότερες έρευνες έχουν αποδείξει τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχουν τα φιστίκια και τα φουντούκια σε καρδιαγγειακές παθήσεις, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν διαπιστωθεί τα οφέλη που προσφέρουν στις σεξουαλικές επιδόσεις.
Η μελέτη των ερευνητών έγινε σε 17 παντρεμένους άνδρες με δυσλειτουργία στύσης. Για τρεις εβδομάδες η διατροφή τους ήταν φυσιολογική αλλά μέσα σ’αυτή περιέχονταν 100 γραμ. φιστίκια την ημέρα. Από την αρχή μέχρι το τέλος της έρευνας με την κανονική διατροφή και τα φιστίκια, ο μέσος όρος βαθμολογίας του Διεθνούς Δείκτη Στυτικής Λειτουργίας (IIEF) αυξήθηκε κατά 36-54 πόντους, μια ξεκάθαρη βελτίωση όπως δηλώνουν και οι ερευνητές. Η ροή του αίματος στο πέος έχει επίσης μια πολύ σημαντική βελτίωση, η οποία ίσως να συνδέεται με τα καρδιαγγειακά οφέλη που έχουν ήδη βρεθεί σε αυτό το είδος του διατροφής.
Αλλά πριν από την αντικατάσταση του Viagra με τα φιστίκια, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, αναφέρει η Le Figaro, καθώς αυτή η διερευνητική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Research, διεξήχθη σε ένα σχετικά μικρό ποσοστό ανθρώπων. Από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι η Τουρκία είναι η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός φιστικιών μπορεί να ωθεί τους τούρκους ερευνητές να τονίσουν τα οφέλη ενός τέτοιου προϊόντος.
Πηγή: nooz
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Χριστούγεννα: Στολίζεις το δέντρο και το σπίτι; Πάρε ιδέες!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;