Διαβατός Ημαθίας

Δηλητήρια έχουν βρεθεί σχεδόν σε κάθε Αποσμητικό: Δείτε τον καλύτερο τρόπο “αποτοξίνωσης” της επιδερμίδας στην περιοχή της μασχάλης


Διαβατινός 👉 ...
Όλοι χρησιμοποιούν αποσμητικά και μάλιστα κάθε μέρα, τα οποία δεν είναι καλά για χρήση! Και τώρα ίσως αναρωτηθείτε – γιατί; Εδώ είναι το γιατί – το δέρμα, μα είναι το μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα το οποίο απορροφά όλα τα είδη των θρεπτικών ουσιών και σωματιδίων από την επιφάνειά του. Και, όπως είπαμε, όλοι χρησιμοποιούν όλα τα είδη των καλλυντικών προϊόντων, κρέμες, μακιγιάζ, αποσμητικά και άλλα προϊόντα ομορφιάς, το οποίο σημαίνει ότι το δέρμα μας απορροφά όλα αυτά τα προϊόντα!


Αυτό είναι πραγματικά κακό για εμάς και το δέρμα μας, γιατί αυτά καλλυντικά προϊόντα περιέχουν συνήθως μεγάλες ποσότητες επιβλαβών χημικών ουσιών. Αυτές είναι οι πιο κοινές χημικές ουσίες που βρίσκονται σε πολλά καλλυντικά προϊόντα, αποσμητικά και αντιιδρωτικά. Θα σοκαριστείτε όταν δείτε ότι το αγαπημένο σας αποσμητικά φορτωμένο με όλα τα είδη των επιβλαβών χημικών ουσιών.

Μερικές από τις τοξίνες που έχουν βρεθεί σχεδόν σε κάθε Αποσμητικό:

  1. Αλουμίνιο: οι κατασκευαστές προσθέτουν ενώσεις αλουμινίου σε αποσμητικά, προκειμένου να αποφευχθεί εφίδρωση. Όμως, η πραγματική και άσχημη αλήθεια είναι ότι πολλοί ειδικοί σε όλο τον κόσμο έχουν συνδέσει αυτές τις επιβλαβής ενώσεις με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες, και του καρκίνου του προστάτη στους άνδρες. Το αλουμίνιο διαταράσσει επίσης το ενδοκρινικό σύστημα. Και αυτό είναι πραγματικά κακό για όλους μας, γιατί έχουμε μεγάλες λεμφαδένες δίπλα στην περιοχή της μασχάλης.
  2. Προπυλενογλυκόλη: Η εν λόγω επιβλαβής ουσία είναι επίσης γνωστή ως αντιψυκτικό. Οι ειδικοί λένε ότι αυτό το συστατικό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα, το ήπαρ, και την καρδιά. Είναι γνωστό ότι προκαλούν ερεθισμούς του δέρματος σε πολύ μικρό ποσοστό (2% ή λιγότερο), αλλά και πάλι, κάποια αποσμητικά περιέχουν 50% περιεκτικότητα σε προπυλενογλυκόλη.
  3. Φορμαλδεΰδη: Ξέρατε ότι η φορμαλδεΰδη είναι η ίδια χημική ένωση, η οποία χρησιμοποιείται για να συντηρήσει τα σώματα των πεθαμένων;
  4. Φθαλικές ενώσεις: Το φθαλικό είναι γνωστό την πρόκληση της ενδοκρινικής διαταραχής και έχει συνδεθεί επίσης με τη στειρότητα στους άνδρες. Εκτός από τα αποσμητικά, οι φθαλικές ενώσεις μπορεί επίσης να βρεθούν και σε πλαστικά προϊόντα.
  5. Ουσίες τύπου paraben: Ξέρετε τι είναι τα parabens; Τα parabens είναι συντηρητικά και αντιιδρωτικά που διαταράσσουν την ορμονική ισορροπία και προκαλούν πρόωρη εφηβεία στα παιδιά. Σε μια μελέτη που διεξήχθη το 2004, βρέθηκαν parabens στα 18 από τα 20 δείγματα ιστού από ανθρώπινους όγκους του μαστού, το οποίο είναι ένα σοβαρό σημάδι των καρκινογόνων ιδιοτήτων αυτών των χημικών ουσιών.
  6. Τρικλοζάν: Είναι μια επιβλαβής χημική ουσία, η οποία χρησιμοποιείται ως αντιβακτηριακός παράγοντας και συντηρητικό σε αποσμητικά, το οποίο αντιδρά με το νερό και δημιουργεί ένα αέριο το χλωροφόρμιο, το οποίο είναι δυνητικά καρκινογόνο. Το Τρικλοζάν είναι επίσης γνωστό για την πρόκληση τηςενδοκρινικής διαταραχής.

Γιατί χρειαζόμαστε μια “αποτοξίνωση” στην περιοχή της μασχάλης;

Φυσικά για να καθαρίσει το δέρμα σας και να εξαλείψετε όλες τις βλαβερές τοξίνεςκαι τις χημικές ουσίες από τους αδένες του ιδρώτα, το δέρμα και τουςυποκείμενους ιστούς!
Αυτή η απλή τεχνική μπορεί επίσης να αποτρέψει την εμφάνιση του εξανθήματος που συνήθως αναπτύσσεται όταν μεταβείτε σε ένα φυσικό αποσμητικό. Μερικοί άνθρωποι ακόμη και ισχυρίζονται ότι ιδρώνουν λιγότερο μετά την εκτέλεση αυτής της αποτοξίνωσης. Αυτή η απλή τεχνική μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 30 λεπτά και θα πρέπει να έχετε 3 απλά συστατικά: νερό, ξίδι μηλίτη, και πηλό.
Γιατί μηλόξυδο; Λόγω των γνωστών αποτοξινωτικών ικανοτήτών του μπορεί να καθαρίσει το δέρμα εύκολα. Και τώρα ίσως αναρωτηθείτε – γιατί πηλό; Λοιπόν, επειδή κάνει έναν ιδανικό συνδυασμό με το νερό και συμβάλει στην καταστροφή των βακτηρίων βαθιά μέσα στους πόρους μας. Αυτή η σπιτική μέθοδος αποτοξίνωσης της μασχάληςείναι πολύ απλή και εύκολη να γίνει. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 2 κουταλάκια του γλυκού νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας πηλό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο
Οδηγίες:
Απλά πρέπει να προσθέσετε όλα τα συστατικά που αναφέρθηκαν παραπάνω σε ένα γυάλινο μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Απλώστε το μείγμα πάνω στις μασχάλες σας ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας ένα πανί και αφήστε το να καθίσει για 20 λεπτά. Μην φοβάστε αν παρατηρήσετε κάποια ερυθρότητα στην περιοχή, διότι αυτό ακριβώς σημαίνει ότι το αίμα ρέει προς την περιοχή και κάνει τη δουλειά του.
Μετά από 20 λεπτά, θα πρέπει να πλύνετε τις μασχάλες σας με ζεστό νερό. Θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία για λίγες μέρες ή μέχρι να παρατηρήσετε ότι το φυσικό αποσμητικό σας λειτουργεί καλά και δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα.
Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!


Πηγή:
Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr via healthylifetricks.com
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Λάδι Κρήτης: Σαρακίνα 4L Βραβευμένο Τσουνάτο Ελαιόλαδο