Διαβατός Ημαθίας

25 Chic Χριστουγεννιάτικα nail art για εντυπωσιακά νυχιά...


Από την nail art Artist Νινία 👌...

Τον χειμώνα φοράμε συνεχώς κλειστά παπούτσια και κατά συνέπεια το πεντικιούρ
περιορίζεται μόνο σε συνήθεια υγιεινής. Γι’ αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βάση στα νύχια των χεριών μας και θέλουμε να είναι εντυπωσιακά. Με έξυπνες ιδέες nail art και ένα καλό χέρι που θα μας δώσει το αποτέλεσμα που θέλουμε γινόμαστε ξαφνικά πολύ χαρούμενες.
Ο χειμώνας είναι επίσης και η εποχή με τις πιο πολλές και μεγάλες γιορτές και βέβαια δεν εννοώ τίποτα άλλο από τα αγαπημένα σε όλους Χριστούγεννα. Αυτή τη περίοδο του χρόνου οι συναντήσεις με φίλους, οι έξοδοι, τα πάρτυ και τα τραπέζια παίρνουν φωτιά γι’ αυτό φροντίζουμε να δείχνουμε όσο πιο όμορφες γίνεται.
Πάρε εδώ μερικές ιδέες για καταπληκτικά nail art σχέδια με άκρως χειμωνιάτικα σχέδια και χρώματα, που μπορείς να τα δείξεις στην κοπέλα που φροντίζει για τα νύχια ή μπορείς ακόμα κάποια και να τα κάνεις μόνη σου. Δες εδώ πως: 6 DIY σχέδια νυχιών που θα σε βάλουν στο κλίμα των γιορτών!

Σχέδια νυχιών με χρυσό

xryso-nail-art iridizon-mano
Ένα αρκετά σικ χρώμα είναι το χρυσό.Μπορείς να επιλέξεις πόσο φανταχτερά θα είναι τα νύχια σου. Διάλεξε ένα μεταλλικό μανό που είναι πολύ της μόδας να αφήνει την αίσθηση του καθρέφτη και άστο απλό ή αν σ’ αρέσουν οι τολμηρές επιλογές στόλισε το με στρας σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Μαύρα σχέδια για νυχιά

nail-art  mayro-xryso-nail-art
black-nail-art anapodo-gallikosxedia-gia-strogyla-nyxiamayro-nail-art
Το μαύρο είναι ένα χρώμα που πάντα το τιμάμε τον χειμώνα. Το καλό είναι ότι μας επιτρέπει να χτίσουμε πάνω του ό,τι θέλουμε από το πιο από μέχρι το πιο εκκεντρικό σχέδιο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα κλασσικό μαύρο μανό, ένα ματ ή ένα μεταλλικό.
Το μαύρο συνδυάζεται άψογα με το χρυσό και μπορείς να βάλεις διάφορα στρας, να χρησιμοποιήσεις πάνω του ένα χρυσό μανό με πέρλες ή ακόμα και να κάνεις ένα ανάποδο γαλλικό με χρυσή γραμμή. Είναι πάντα σικάτο και διαχρονικό. Επίσης μπορείς να σπάσεις το μαύρο με ένα λευκό μανό για ακόμα μια διαχρονική επιλογή.

Μπλε σχέδια

xeimwniatiko-manikiour odigos-nail-art mple-xryso-manikiour mple-metalize-mano metalliko-nail-art aspro-mple-manikiour
Ένα επίσης αγαπημένο χρώμα είναι το μπλε. Υπάρχει πολλή μεγάλη γκάμα αποχρώσεων στο μπλε και μπορείς να διαλέξεις από το πιο ανοιχτό γαλάζιο μέχρι το πιο σκούρο μπλε. Πηγαίνει σε όλα τα μήκη νυχιών και όλα τα σχήματα, τετράγωνα ή στρογγυλά και μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα σχέδια.
Δοκίμασε μια αντίθεση ανάμεσα σε ένα μεταλλικό μπλε και ένα με πέρλες, συνδύασε το με χρυσά σχέδια ή βάλε άσπρα στοιχεία. Με άσπρο βερνίκι μπορείς να φτιάξεις και νιφάδες χιονιού για άκρως χειμωνιάτικο σχέδιο. Επίσης το μπλε πάει υπέροχα με το ασημένιο.

Λευκά nail art

sxedia-sta-nyxia leuko-mano-nyxia aplo-sxedio-nyxia
Μα υπάρχει τίποτα πιο σικάτο από το λευκό; Το πιο διαχρονικό σχέδιο, το γαλλικό με ένα απαλό μπεζ είναι ιδανικό αν σ’ αρέσουν τα κλασσικά σχέδια. Αν αγαπάς όμως το έντονο nail art το λευκό σου επιτρέπει να σχεδιάσεις πάνω του με όποιο χρώμα θες. Ωραίο συνδυασμό κάνει με το μπλε, το χρυσό ή το μαύρο.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια!

xrwmatista-nyxia xristoygenniatika-nyxia xristougenniatiko-galliko-nyxia xeimwniatika-nyxia winter-nail-art metalliko-manikiour entypwsiaka-nyxia kokkina-nyxia
Όλες έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά να σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε τα νύχια μας για τα Χριστούγεννα. Εννοείται ότι στα περισσότερα nail art κυριαρχούν το κόκκινο και το χρυσό. Από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους συνδυασμούς.
Μπορείς όμως και με λευκό να κάνεις διάφορα σχέδια όπως νιφάδες χιονιού, τάρανδους, χιονάνθρωπο και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Μια εναλλακτική όμως αν έχεις βαρεθεί τα ίδια σχέδια και χρώματα είναι χρησιμοποιήσεις και άλλα χρώματα όπως το πράσινο ή ακόμα και το κίτρινο.
Αν θες να ξεφύγεις τελείως από τα συνηθισμένα και θες ένα απλό αλλά παράλληλα σικάτο μανικιούρ για τις γιορτινές αυτές μέρες προτίμησε ένα μεταλλικό χρώμα με μικρές διακριτικές μαύρες γραμμές.

πηγή: ediva

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !