Διαβατός Ημαθίας

Εξάλειψη περιττού λίπους, αποτοξίνωση εντέρου, αποκαθιστώντας χλωρίδα και μεταβολισμό


Αίας 👉 ...
Πιθανώς ήδη όλοι ξέρετε ότι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό γιατί σας δίνει την ενέργεια που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.
Όταν πρόκειται για το πρωινό, θα πρέπει απαραίτητα το γεύμα σας να αποτελείται από υψηλής ποιότητας τρόφιμα και θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 20% των θερμίδων που θα καταναλώσετε κατά την διάρκεια της ημέρας.
Αν δεν έχετε ήδη κάτι στο μυαλό σας, όσον αφορά το τι πρέπει να τρώτε, μην ανησυχείτε γιατί σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε ένα από τα πιο διάσημα πρωινά στις μέρες μας. Αυτό το καταπληκτικό πρωινό όχι μόνο θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να χάσετε όλα τα ανεπιθύμητα κιλά καθώς και λίπη, να εξαλείψετε την δυσκοιλιότητα ενώ ταυτόχρονα έχει ισχυρή αποτοξινωτικήδράση, ειδικά για το έντερό σας.
«Τροφή» – Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς όπως έχουμε ήδη δει σε προηγούμενο άρθρο: 24 ώρες απαιτούνται για τα θρεπτικά στοιχεία να ταξιδέψουν μέσω του σώματός σας. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα που είναι ελλειπή σε θρεπτικές ουσίες, όπως φυτικές ίνες και πρωτεΐνες προκαλούν την καθυστέρηση της ίδιας διαδικασίας σε 70 ώρες. Το αποτέλεσμα αυτής της δυσάρεστης περίστασης είναι παραμένουν 30 κιλά τοξικών αποβλήτων στο σώμα σας.
Το παρακάτω πρωινό είναι μία ενισχυμένη πρόταση αυτής εδώ της εξαιρετικής λύσης: Καθαρισμός παχέος εντέρου – Μία αποτελεσματική θεραπεία!
Επιπλέον, τα τρόφιμα που θα χρησιμοποιήσετε για αυτό το πρωινό περιέχουν βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε το μεταβολισμό σας και να βελτιώσετε το δέρμα και τα μαλλιά σας.
Αν θέλετε να χάσετε περιττό βάρος και να καθαρίσετε το σώμα σας από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί, φροντίστε να καταναλώνετε αυτό το πρωινό για έναν ολόκληρο μήνα.
Συστατικά:
Παρασκευή:
Πάρτε μια κατσαρόλα, γεμίστε τη με 100 ml νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα δαμάσκηνα. Όταν βράσει το νερό αφαιρέστε από την φωτιά, καλύψτε την κατσαρόλα και αφήστε για 5 έως 10 λεπτά. Μετά από αυτό, βάλτε τη βρώμη σε ένα μπολ μαζί με το λιναρόσπορο και το κακάο. Στη συνέχεια, προσθέστε το κεφίρ και ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά. Αφού έχετε ετοιμάσει το μείγμα, αφαιρέστε τα δαμάσκηνα από την κατσαρόλα, κόψτε τα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέστε τα και αυτά. Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά μεταξύ τους και φυλάξτε το μείγμα στο ψυγείο.
Προσοχή: Το γιαούρτι θα πρέπει απαραίτητα να είναι «ζωντανό»: Άλλο γιαούρτι και άλλο επιδόρπια γιαουρτιού τα οποία βλάπτουν
Μόνο σε αυτήν την περίπτωση το γιαούρτι ή το κεφίρ, θα αποκαταστήσει την χλωρίδα του εντέρου που εκ των πραγμάτων θα διαταραχτεί από την αποτοξινωτική δράση του συγκεκριμένου πρωινού. Ειδάλλως Η αλλοίωση της εντερικής χλωρίδας έχει δυσάρεστες συνέπειες
Φροντίστε να προετοιμάσετε αυτό το πρωινό από το βράδυ, έτσι ώστε το επόμενο πρωί θα έχετε ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα το οποίο είναι μια πραγματική βόμβα αποτοξίνωσης που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε και από το περιττό λίπος. 
Απλά να επιμείνετε στην κατανάλωσή του μείγματος για ένα μήνα και θα δείτε τα αποτελέσματα χρόνο μηδέν!
Πηγή: keepyourbody.com

Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση με σαφή αναφορά σε:
Μετάφραση/Επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com
πηγή: proionta-tis-fisis
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...