Διαβατός Ημαθίας

Διαβατινές,πρακτικές ιδέες για το CAMPING..


Διαβατινός

Οι πιο ...μυημένοι στον συγκεκριμένο τρόπο διακοπών το ξέρουν πως κάθε
...επόμενη φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη κι αυτό όχι μόνο λόγω της γενικής εξοικείωσης με την διαβίωση στην φύση αλλά και της όλο και μεγαλύτερης εμπειρίας σε καθημερινά πρακτικά"προβλήματα" που αρχικά μπορεί να σας "ταλαιπωρήσουν" αν ετοιμάζοντας όσα χρειάζεστε να πάρετε μαζί σας υποτιμήσετε το γεγονός ότι στην πραγματικότητα, ακόμη κι αν επιλέξετε κάποιο οργανωμένο και όχι το ελεύθεροcamping, για μερικές μέρες θα ζείτε σαν σε ένα σπίτι χωρίς ...ντουλάπια, ντουλάπες, κάθε μορφής αποθηκευτικό χώρο και ανέσεις που έχουμε μάθει να τις θεωρούμε αυτονόητες

Ο ένας και μοναδικός κανόνας ώστε και τίποτα να μην σας λείψει αλλά και στα πάντα να έχετε εύκολη πρόσβαση και να τα διατηρείτε καθαρά είναι απλώς η ...οργάνωση.
Ο χώρος για όλα είναι περιορισμένοςρούχα, είδη κουζίνας ή μπάνιου/υγιεινής θα πρέπει να μείνουν καθαρά και προστατευμένα από έντονα, σκόνες κλπ. και ο τρόπος για να το πετύχετε είναι να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους αποθηκευτικά κουτιά, κρεμαστές θήκες κλπ. όπου θα μεταφέρετε / ομαδοποιήσετε αντικείμενα /ρούχα κλπ. ώστε να ξέρετε που βρίσκεται το καθένα, αλλά εκτός του βασικού εξοπλισμού σας και ...αυτοσχέδιες πατέντες εκμεταλλευόμενοι όχι μόνο φυσικά στοιχεία που θα σας περιστοιχίζουν όπως π.χ δέντρα, πέτρες κλπ. αλλά και κάθε τύπου συσκευασίες και "σκουπίδια" που μπορούν να μετατραπούν σε ...πολύτιμα πραγματικά αντικείμενα. 


































πηγή:
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ