Διαβατός Ημαθίας

> Ο Διαβατινός σεφ ετοιμάζει Μους Σοκολάτας με Αβοκάντο..

Από Διαβατινός 

Συστατικά
  • 2 πολύ ώριμα αβοκάντο μεσαίου μεγέθους (1 ½ φλ. ψίχα)
  • 100 ml γάλα καρύδας σπιτικό ή κονσέρβα πλήρες
  • 100 γρ. σιρόπη αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου
  • 50 γρ. κακάο σε σκόνη
  • 1 κ.σ. φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
  • φράουλες και δυόσμο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.
  • Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
  • Μπορούμε να βάλουμε την μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.
  • Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.
 

 Σούπερ υγιεινή και θα σας γεμίσει με ενέργεια! 

πηγή: akispetretzikis
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού