Διαβατός Ημαθίας

> Ο Σεφ του Διαβατού προτείνει για σήμερα Λαυράκι με βάση λεμόνι


Λαυράκι με βάση λεμόνι
Από Διαβατινός  

Πεντανόστιμο και πολύ μαλακό.



Τι χρειαζόμαστε:

  • 3 λεμόνια κομμένα ροδέλες
  • 3 λαυράκια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • βασιλικός
  • ελαιόλαδο

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάλτε στο ταψί τα λεμόνια στον πάτο ώστε να καλυφθεί.
  2. Βάλτε πάνω τα ψάρια βάλτε τα μυρωδικά, το αλάτι και το λάδι, λίγο νερό, σπεπάστε τα και ψήστε 40 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο.
  3. Μετά βάλτε τα στο πιάτο και ρίξτε πάνω το λάδι απο το ταψί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρεται πολύ ωραία με μπρόκολο
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ

Βέροια: Οι Σιωπηλοί, αγέρωχοι μάρτυρες γεγονότων που σχετίζονται με την Ελληνική Επανάσταση του 1821...