Διαβατός Ημαθίας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Νόστιμα και λαχταριστά για μικρούς και μεγάλους!
Αγαπημένη γεύση από τα παιδικά μας χρόνια! Η πραλίνα ταιριάζει με όλα και συνεχίζει να μας ξετρελαίνει! Εκτός όμως από γλάσο για κέικ, μπορείς να τη βάλεις ως γέμιση σε κρουασάν για να φτιάξεις ένα από τα πιο γρήγορα γλυκά και να εντυπωσιάσεις με 3 κινήσεις!
Υλικά
1 πακέτο ατομικές στρογγυλές σφολιάτες
1 μικρό βάζο μερέντα πραλίνα
τρούφα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε κάθε ατομική στρογγυλή σφολιάτα και βάζουμε στη μέση 1 κ.γλ. πραλίνα και βρέχουμε γύρω γύρω με λίγο νερό τις άκρες. Με ένα πιρούνι κλείνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 30'. Μόλις τα βγάλουμε ρίχνουμε από πάνω τρούφα σοκολάτα και τα σερβίρουμε ζεστά.
Διαβάστε περισσότερα θέματα μαγειρικής στο www.faysbook.gr, πηγή

Post by Διαβατινός
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)