Διαβατός Ημαθίας

> Λαφαζάνης από Βέροια: «Η μοναδική λύση είναι η έξοδος από το ευρώ»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ»

Ιδιαίτερα καυστικός και επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στο «cafe cinema». Ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως η μοναδική λύση για την σωτηρία της πατρίδας είναι η έξοδος από το ευρώ και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. «Ως ΛΑ.Ε. βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. 
Η Ελλάδα κατρακυλάει και οδεύει προς τον γκρεμό. Θα πρέπει να έρθει άμεσα μια αντιμνημονιακή ανατροπή. Το τρίτο μνημόνιο είναι η καταστροφή της πατρίδας μας. Εμείς φύγαμε με το κεφάλι ψηλά και δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Ξεσηκώθηκε ολόκληρος ο κόσμος με αυτά τα απίστευτα μέτρα που φέρνουν. Πρέπει να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Για να ανακάμψει η χώρα, χρειάζεται επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.
Να φύγουμε από το ευρώ! Έχουμε συζητήσει με τον κύριο Λαπαβίτσα για το θέμα αυτό και έχουν κατατεθεί σημαντικές προτάσεις και αναλύσεις. Διαφωνούμε με την πρόταση για οικουμενική κυβέρνηση. Το πρόβλημα δεν είναι πόσοι θα μαζευτούν στην κυβέρνηση. Το πρόβλημα είναι μόνο το μνημόνιο. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΑΝΕΛ είναι ένας μνημονιακός συνεταιρισμός. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερό κόμμα, αλλά στην ουσία ακολουθεί δεξιές πολιτικές. Ξεπούλησε τις αξίες του, μόνο και μόνο για να βρίσκεται στην εξουσία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Λαφαζάνης.


Post by Διαβατινός
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ