Διαβατός Ημαθίας

> Σκορδόψωμο με τυρί

Υλικά για 6-8 άτομα



  • 4 φέτες τυρί γκούντα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 8 φέτες ψωμί
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο


Εκτέλεση


Πολτοποιούμε το σκόρδο και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο.

Ψήνουμε τα ψωμάκια στη τοστιέρα ή το φούρνο μέχρι να φρυγανιστούν. Αλείφουμε τα ψωμάκια με το βούτυρο προσθέτουμε το τυρί. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 για 10 λεπτά ή στα μικροκύματα για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.



Post by Διαβατινός
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Εμπενίζερ Σκρουτζ: Ποιος ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε στον Κάρολο Ντίκενς τον διασημότερο τσιγκούνη