Διαβατός Ημαθίας

DIY για τη Βεράντα: Φτιάξτε με Παλέτες Αυτό το Απίστευτο Τραπέζι!

Πλέον περνάμε πολύ χρόνο στη βεράντα μας. Γιατί να μην μετατρέψουμε την
«χειμωνιάτικη» βεράντα μας σε έναν πιο καλοκαιρινό, πιο χαρούμενο και πιο όμορφο χώρο; Δείτε ένα απίστευτο DIY που θα το καταφέρει στα σίγουρα!
thehomeissue_paleta02
Δείτε πόσο όμορφο μπορεί να γίνει ένα τραπέζι φτιαγμένο από τα χεράκια σας...
Ένας υπέροχος τρόπος για να ανανεώσετε την βεράντα σας είναι να χρησιμοποιήσετε παλέτες για το καλύτερο (και χειροποίητο) αποτέλεσμα. Οι παλέτες είναι ένα υλικό που μπορείτε να βρείτε πανεύκολα και είναι και πολύ φτηνό για να φτιάξετε μόνοι σας ένα πολύ όμορφο τραπέζι για την βεράντα σας. Δείτε τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε, καθώς και όλη τη διαδικασία για να το κάνετε. Την έμπνευση μας έδωσε το blog A Beautiful Mess από το οποίο πήραμε και τις φωτογραφίες.
Θα χρειαστείτε μια ή δυο παλέτες (ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να έχει το τραπέζι σας), πόδια (τα πόδια είναι δικής σας επιλογής και μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά ακόμα και σε μεγάλα καταστήματα με έπιπλα), ένα κοντραπλακέ στο μέγεθος που θέλετε να έχει το τραπέζι, ένα τρυπάνι, ένα πριόνι (αν δεν έχετε μπορείτε να τα δανειστείτε από κάποιον φίλο σας), κόλλα-στόκο και γυαλόχαρτο.
thehomeissue_paleta03
Ακολουθήστε τα βήματα ένα-ένα και θα δείτε ότι η διαδικασία είναι πανεύκολη!
Ξεκινήστε αφαιρώντας όλα τα ξύλα από τις παλέτες  με το πριόνι. Χρειάζεστε αρκετά κομάτια ξύλου για να καλύψετε ολόκληρο το τραπέζι. Τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσετε και να βάλετε σαν παζλ τα κομμάτια ξύλου το ένα δίπλα στο άλλο. Κολλήστε τα πάνω στο κοντραπλακέ με την ξυλόκολλα. Αφήστε τη να στεγνώσει όλο το βράδυ.
Την επόμενη μέρα γυρίστε ανάποδα το τραπέζι σας και δείτε πού θέλετε να στερεώσετε τα πόδια που έχετε αγοράσει. Καρφώστε με το τρυπάνι τα πόδια στις τέσσερις γωνίες.
Η επιφάνεια του τραπεζιού σας θα είναι κάπως έτσι αφού την γυαλίσετε με το γυαλόχαρτο.
Η επιφάνεια του τραπεζιού σας θα είναι κάπως έτσι αφού την γυαλίσετε με το γυαλόχαρτο.
Τέλος, ολοκληρώστε το τραπέζι σας τρίβοντάς το με το γυαλόχαρτο έτσι ώστε να είναι λεία η επιφάνειά του. Το πανέμορφο και φτιαγμένο από τα χεράκια σας τραπέζι είναι έτοιμο. Χαρείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..