Διαβατός Ημαθίας

Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη: Αμφισβητείται η αυτοκτονία

Ανατροπή στην μυστηριώδη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως αποκάλυψε στο
STAR, o δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, η έκθεση του ιατροδικαστή μιλάει για... φαινόμενη αυτοχειρία.
Ο ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να μην έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία τουτέστιν για κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο. To γεγονός ότι λείπει ένα μεγάλο τμήμα του σώματος του μακαρίτη του Βαγγέλη, εμπόδισε τον ιατροδικαστή να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα» είπε ο κ.Μπούκας.
Ο δικηγόρος μάλιστα περιμένει να πάρει τη δικογραφία στη χέρια του, έτσι ώστε να είναι σίγουρος αν προκύπτουν αδικήματα από τις συμπεριφορές κάποιων συμφοιτητών.
Τι αποκαλύπτουν οι "κοριοί" της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κινητά τηλέφωνα έξι φοιτητών της Γαλακτομικής σχολής που φέρονται να τραμπούκιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, είχαν παγιδευτεί από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, μετά από αίτημα που επέβαλλαν στον αρμόδιο εισαγγελέα για άρση απορρήτου.
«Οι μ@λ@κες πάνε να μας φορτώσουν την αυτοκτονία του Βαγγέλη», «εμείς τι φταίμε, μας μπλέκουν άδικα», «ακούνε όλες τις διαδόσεις του κόσμου», «γιατί τα φορτώνουν όλα σ’ εμάς;», «δεν κάναμε τίποτα, μόνο πλάκα», «εμείς τον ψάχναμε και τώρα μας κατηγορούν», «παίζαμε με τον Βαγγέλη και μας βγάζουν τραμπούκους», είναι μερικές από τις εκατοντάδες φράσεις που καταγράφηκαν.
"Δεν ασκούσαν βία στον Βαγγέλη μόνο οι Κρητικοί.."
Στο στόχαστρο των αρχών φαίνεται ότι μπαίνουν άλλοι δυο συμφοιτητές του Βαγγέλη, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν τραβήξει την προσοχή κανενός.
Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Βρόσγος είπε: «Πέρα από το κλείσιμο την ντουλάπας πέρα από τα δεσίματα, ήταν και κάποιοι που τον είχαν χτυπήσει. Εκτός της παρέας των Κρητικών. Είναι ένα δυο άτομα. Ό,τι έκαναν οι Κρητικοί το έκαναν κι αυτοί…»
Ο ιδιωτικός ερευνητής έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές και οι δυο φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής αναμένεται να κληθούν εκ νέου για κατάθεση μετά το Πάσχα.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι