Διαβατός Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού 3-1

zerboxoriΈνα «γεμάτο» παιχνίδι, με τέσσερα γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και πολύ…γκρίνια διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Ζερβοχωρίου.
Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη επέστρεψε στις νίκες μετά από «λειψυδρία» έξι αγωνιστικών και αποκτά ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» έχασαν έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα (6η θέση με 28 βαθμούς), παρόλα αυτά είχαν καλή εικόνα στο σημερινό παιχνίδι ενώ διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του κ. Παυλίδη, για την οποία εξέδωσαν αιχμηρή ανακοίνωση.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που επιβαρύνθηκε από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και έως ένα σημείο τα κατάφεραν. Οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς τους Γιάννη Γαϊτανίδη και Φώτη Κρουσταλλά (ο δεύτερος έμεινε στον πάγκο και αγωνίστηκε στο δεύτερο παρά το γεγονός πως ήταν τραυματίας) αλλά και την οριστική αποχώρηση του Δημήτρη Πρόιου που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και στο τέλος επιβραβεύτηκαν με τους τρεις βαθμούς. Πρώτο γκολ για τον Νίκο Παντζαρτζίδη με τη φανέλα του Άτλα, πολύ καλή εμφάνιση απόΣπυρίδη και Ισλαμίδη.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Μάκη Σπανού και Κώστα Παγγούρα παρουσίασαν καλή εικόνα στο παιχνίδι, κατείχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρά τις απουσίες των ΚωστογλίδηΑρβανιτίδη (αμφότεροι εκτός λόγω ίωσης), Κλάψη (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και τον Παγγούρα να αγωνίζεται με πυρετό, είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη ωστόσο η αποβολή του Μιχάλη Τσιφλίδη στο 31′ τους έκοψε τα…φτερά. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν τέρμα με τον Μπάκανο, που ακυρώθηκε ως off-side, ενώ είχαν δοκάρι με τον Σπανό σε μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από τον έμπειρο επιθετικό.
Ας δούμε παρακάτω το «φιλμ» της αναμέτρησης που αποδεικνύει πως πραγματοποιήθηκε ένα πολύ «γεμάτο» παιχνίδι :
10′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα του Παγγούρα από το χώρο του κέντρου, ο Μάκης Σπανός κατεβάζει ωραία στη γωνία της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νικά τον Αρτεμισιάδη (0-1).
19′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, εντυπωσιακά ο Αρτεμισιάδης αποκρούει στη γωνία .
25′ Εκτέλεση φάουλ του Ισλαμίδη, ο Δημόπουλος αποκρούει, ο Σιδηρόπουλος γίνεται κάτοχος της μπάλας από πλεονεκτική θέση ωστόσο στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
28′ ΓΚΟΛ! Κλέψιμο για τους γηπεδούχους στο χώρο του κέντρου, ο Διαμαντίδης δίνει στον Παντζαρτζίδη, αυτός περνά έναν αντίπαλο από δεξιά και διαγώνιο σουτ ισοφαρίζει για την ομάδα του (1-1). Διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για φάουλ στην αρχή της φάσης.
30′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Σπανού, περνά και τον Αρτεμισιάδη, «μασάει» όμως τη μπάλα στο κοντρόλ και αποτυγχάνει να πλασάρει σε κενό τέρμα.
31′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσιφλίδη και αποβολή.
48′ Κατά μέτωπο κίνηση του Μπάκανου μέσα στην περιοχή, πέφτει στο έδαφος με τον ρέφερι κ. Παυλίδη να δείχνει «παίζετε».
DSCN3651
50′ Νέες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων. Ο Ασλάνογλου έκανε τη σέντρα, ο Σπανός πιάνει την κεφαλιά, ο Αρτεμισιάδης δεν βρίσκει μπάλα στην έξοδο και πέφτει πάνω στον επιθετικό του Ατρομήτου, η οποία καταλήγει στον Ασλάνογλου ο οποίος με πλασέ στέλνει τη μπάλα τα δίχτυα. Ο κ. Παυλίδης έχει ήδη σφυρίξει και διακόπτει τη φάση για επιθετικό στον Φαρμάκη πάνω στον γκολκίπερ, με τους παίκτες του Ατρομήτου να ζητούν πέναλτι σε επαφή όπως υποστηρίζουν του Αρτεμισιάδη με τον Σπανό.
66′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, η μπάλα στο δοκάρι του Αρτεμισιάδη
73′ ΓΚΟΛ! Φάση καρμπόν με το πρώτο τέρμα του Άτλα, πάσα του Ρόκκο για τον Σπυρίδη και αυτός με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημόπουλου (2-1).
75′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Σπυρίδης σούταρε, ο Δημόπουλος απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Ισλαμίδης προ κενής εστίας δεν υπολόγισε σωστά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
85′ Με πλάτη στην άμυνα ο Μπάκανος, πέφτει στο έδαφος και ενώ προσπαθεί να στρώσει τη μπάλα στον Σπανό στο ύψος της περιοχής. Συνέχεια στο παιχνίδι δείχνει ο κ. Παυλίδης.
87′ Δυνατό σουτ του Σπανού, αποκρούει ο Αρτεμισιάδης και στην επαναφορά ο Μπάκανος σκοράρει. Το τέρμα ακυρώνεται ως off-side, με τους παίκτες του Ατρομήτου να «πέφτουν» πάνω στον κ. Παυλίδη διαμαρτυρόμενοι και πάλι.
Βοηθοί του κ. Παυλίδη οι κ.κ. Χατζαρίδης και Γαβράς.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Αρτεμισιάδης, Μπάμπος, Καραβασίλης, Διαμαντίδης, Γαϊτανίδης Α., Ρόκκος, Σπυριδωνίδης (82′ Δημητρούσης Χ.), Παντζαρτζίδης, Σπυρίδης, Σιδηρόπουλος (68′ Κρουσταλλάς), Ισλαμίδης.
Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Καμπάς, Φαρμάκης, Παγγούρας, Δαλήγκαρος, Τσακαλίδης, Ασλάνογλου, Τσιολάκης (46′ Μπάκανος), Τσιφλίδης, Λιλιόπουλος, Σπανός.

πηγή: http://imathiasportsnews.gr/
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...