Διαβατός Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Ατρόμητος Διαβατού 3-0

Μία ακόμη νίκη για τον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηνούπολης, που δείχνει να βρίσκει σταδιακά αγωνιστικό ρυθμό που επιθυμεί ο κόσμος της ομάδας.. Μπορεί να χάθηκαν και σήμερα αρκετές ευκαιρίες από τους «νερατζούρι», ωστόσο το παιχνίδι είχε τον ρυθμό που επέβαλαν από την αρχή οι γηπεδούχοι και με τα δύο γρήγορα τέρματα, «κλείδωσαν» τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος, μετά το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον Μακεδονικό Πλατάνου, φάνηκε να επηρεάζεται σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα και η σημερινή του παρουσία κρίνεται μέτρια.


Παρουσία 100 περίπου θεατών, οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη πραγματοποίησαν το πιο ιδανικό ξεκίνημα. Στο 40ο μόλις δευτερόλεπτο, ο Νίκος Παντζαρτζίδης έκανε την μπαλιά για τον Κώστα Έξαρχο, αυτός έκανε το κοντρόλ (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως χρησιμοποίησε το χέρι του) και με πλασέ άνοιξε το σκορ (5ο προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα). Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ατρόμητο, στο 8′ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ με τον Γρηγόρη Αργυρίου από δεξιά και ο Σωκράτης Λαμπριανίδης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, σημείωσε το 2-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 21′ είχαν μια ακόμη καλή στιγμή, με τονΑντώνη Κουκουράκη να βρίσκει εξαιρετικά τονΈξαρχο και ο τελευταίος να αστοχεί εξ επαφής. Ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής σε δύο ακόμη φάσεις στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο επόμενο 20λεπτο και μέχρι την ανάπαυλα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους νεοφώτιστους να προσπαθούν με πολλές πάσες να ελέγξουν το παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να ρισκάρουν περισσότερο ανεβάζοντας πιο πολλούς παίκτες στην επίθεση. Στο 40′ θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ με τον Γιώργο Τσακαλίδη, ο οποίος απέναντι από τονΣωτήρη Ιωακειμίδη, δεν κατάφερε να τον νικήσει, με τον πορτιέρο του ΑΣ Ειρηνούπολης να αποκρούει εντυπωσιακά.
DSC_0025
Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο για τους γηπεδούχους, όταν στο 48′ ο Αργυρίου έκανε τη σέντρα ακριβείας και ο Θοδωρής Πέτγαζλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0, σημειώνοντας παράλληλα και το έκτο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα.
Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλου, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, χωρίς τις αξιόλογες στιγμές στα αντίπαλα καρέ.
Βοηθοί του κ. Καραγκιζόπουλου οι κ.κ. Μαλούτας Χ. και Μοσχόπουλος Χ.
Συνθέσεις
ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Μανδάλης (46′ Σπυρίδης), Συμεωνίδης, Αργυρίου, Τζεϊρανίδης (68′ Παπαδόπουλος), Τενεκετζή, Λαμπριανίδης, Κουκουράκης, Παντζαρτζίδης Ν., Πέτγαζλης, Έξαρχος (46′ Σαμψωνίδης)
Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Παγγούρας, Φαρμάκης, Καμπάς, Κλάψης (59′ Τσιφλίδης), Λιλιόπουλος, Κωστογλίδης, Ασλάνογλου, Τσακαλίδης (78′ Χασάν), Σπανός, Μπάκανος

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;