Διαβατός Ημαθίας

Ενιαίο Ηλεκτρονικό Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών- Εγγραφή Συλλόγων


Αγαπητοί εθελοντές αιμοδότες,

Προκειμένου ο σύλλογός σας να ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία εγγραφής στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του έργου, η οποία περιγράφεται στο εγχειρίδιο εγγραφής (https://pithos.okeanos.grnet.gr/public/8hZxFqAf4ykFoeBC0bMgd).


Για αυτό το λόγο θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε ένα διαχειριστή για το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του έργου, ο οποίος θα έχει την αρμοδιότητα να τηρεί στο σύστημα επικαιροποιημένες τις πληροφορίες του συλλόγου σας (τηλέφωνα επικοινωνίας, email, συνεργαζόμενες υπηρεσίες αιμοδοσίας, κλπ) και να χειρίζεται τα εργαλεία του συστήματος που θα δημιουργηθούν.

Οι εγγραφές των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών (ΕΜΑ) πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο μέσω της δημιουργίας λογαριασμού στη διαδικτυακή εφαρμογή πού διατίθεται στον σύνδεσμο https://signup.blooddonorregistry.gr.

Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, καταληκτική ημερομηνία ένταξης των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών αποτελεί η 30η Σεπτεμβρίου 2014.

Η δημιουργία του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών πραγματοποιείται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), φορέα του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), φορέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Στον σύνδεσμο που ακολουθεί βρίσκεται το Εγχειρίδιο Εγγραφής : https://pithos.okeanos.grnet.gr/public/8hZxFqAf4ykFoeBC0bMgd


Με εκτίμηση,
Γραφείο Αρωγής Χρηστών
Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών                                                                                     


Υ.Γ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 210 7471121 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση helpdesk@blooddonorregistry.gr.

Captain

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ