Διαβατός Ημαθίας

50.000 iPhone 6 έρχονται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο – Ποιες θα είναι οι τιμές τους;

Μετά την παρουσίαση του νέου μοντέλου iPhone της Apple οι θαυμαστές του 
νούμερο ένα σε ζήτηση smartphone ανυπομονούν να το κρατήσουν στα χέρια τους. Μετά την Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Βρετανία, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus έρχονται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Vodafone, Cosmote και Wind έχουν ήδη παραγγείλει 50.000 συσκευές που αναμένεται να ξεπουλήσουν και μάλιστα άμεσα. Το ελληνικό κοινό έχει εκφράσει από νωρίς το ενδιαφέρον του για το νέο iPhone, αν και οι περισσότεροι προβληματίζονται για το υψηλό κόστος της συσκευής.
Υπολογίζεται πως το iPhone 6 θα ξεκινά από 750 ευρώ για τα λιγότερα GB, ενώ το iPhone 6 Plus από 550 ευρώ, τιμές εκτός συμβολαίου. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίες ετοιμάζουν πακέτα προσφορών για νέες συνδέσεις ώστε να εκμεταλλευτούν τη νέα κυκλοφορία της Apple και να κερδίσουν νέους πελάτες.
Οι συσκευές θα βγαίνουν λίγο πιο οικονομικές αν συνοδευτούν από σύνδεση συμβολαίου κι έτσι υπολογίζεται πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιλέξουν αυτή τη δυνατότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το iPhone 6 έχει ήδη ξετρελάνει τους Έλληνες πριν ακόμα φτάσει στη χώρα μας.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...