Διαβατός Ημαθίας

Πανηγυρική πρόκριση της Βέροιας στο κύπελλο

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε η Βέροια. Η «Βασίλισσα» κέρδισε και εκτός έδρας την Ξάνθη, με 0-2, και με δυο νίκες πέρασε πανηγυρικά. Η Βέροια πέτυχε ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο, και κέρδισε δίκαια.


Η Βέροια ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και είχε την πρώτη ευκαιρία. Στο 10’, ο Μπαργκάν βρέθηκε σε θέση βολής (αριστερά και πλάγια στην μεγάλη περιοχή), μετά από πάσα του Ολαϊτάν, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απόκρουσε. Η πρώτη καλή φάση της Ξάνθης σημειώθηκε στο 22’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκλέισον έκανε την κεφαλιά και ο Λόπεζ μπλόκαρε.
Στο 24’ η Βέροια άγγιξε το 0-1. Ο Κόστλι από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως ήθελε, στην εξέλιξη της φάσης Μπαργκάν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα κι έφθασε στον Γκιγιέρμο αλλά το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε πάνω στον Γκλέισον.
Η Βέροια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, κράτησε μακριά από την εστία της τους παίκτες της Ξάνθης και στο 37’ άνοιξε το σκορ. Ο Καλογέρης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ξάνθη προσπάθησε με σουτ έξω από την περιοχή να απειλήσει την αποτελεσματική Βεροιώτικη άμυνα, αλλά ο Λόπεζ δεν ανησύχησε σε κανένα από αυτά. Από την άλλη πλευρά η Βέροια έχοντας το 0-1 με το μέρος της δεν είχε λόγους να βιάσει καταστάσεις. Παρόλα αυτά, στο 65’ βρέθηκε σε θέση για γκολ ο Κόστλι, αλλά ενώ ήταν μόνος, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της Ξάνθης. Άλλη μια καλή ευκαιρία χάθηκε για την «Βασίλισσα» στο 78’. Από το ύψος του πέναλτι ο Ολαϊτάν με εξαιρετικό άλμα και καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό όμως, ο Ολαϊτάν βρήκε δίχτυα. Στο 79’, μετά από ασίστ του Κόστλι από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής της Ξάνθης, ο Ολαϊτάν με πλασέ έγραψε το 0-2.
Στο 87’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή με σουτ του Γκιγιέρμο που απόκρουσε ο Λοντιγκιν.
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Καρατζίκας, Γεωργακάκος)
Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Πάιτο, Γούτας, Γκλέισον, Ντιέ, Βασιλακάκης ( 45’ λ.τ. Ράνος), Μαρίν ( 57’ Σολτάνι), Πλατέλλας, Μάνταλος, Ονουάτσι.
Βέροια: Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλί ( 86’ Μπάρμπας), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν ( 81’ Μάνος), Μπαργκάν ( 76’ Γεωργιάδης), Κόστλι.

πηγή:www.pliroforiodotis.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)